Cum sa afisez Recent Posts in WordPress?

Articol scris de | 11 noiembrie 2014

 

Recent Posts in WordPress

Multi dintre voi v-ati pus intrebarea „Cum sa afisez Recent Posts in WordPress?” sau poate „De ce sa afisez Recent Posts in WordPress?„. Sunt sigur de asta! Eu va voi explica cum puteti face acest lucru si care este importanta lui.

O sa incep cu importanta lui. Nu stiu cati dintre voi ati auzit de „bounce rate” (in traducere „bounce”=”a sari,salt”, iar „rate”=”a evalua”). Exact, v-ati prins, daca luati fiecare cuvant in parte o sa va dati sigur seama ca este vorba de procentul de vizitatori care sunt intr-un anumit moment pe site si care aleg mai degraba sa il parasesca sau sa viziteze altul, decat sa continue pe site-ul vostru. Acest lucru are un impact semnificativ asupra castigului dumneavostra!

Pe romaneste, prin adaugarea sectiunii „Recent Posts” in WordPress veti impusca 3 iepuri deodata. In primul rand, bounce rate-ul va scadea semnificativ, venitul din reclame (gen Adsense) o sa creasca si nu in ultimul rand afisarile de pagina (pageviews) o sa creasca. In cele ce urmeaza, o sa va prezint cum puteti afisa „Postari Recente” in WordPress foarte simplu.

Trebuie doar sa intrati in meniul site-ului dumneavoastra, la Appearance, Widgets si urmariti imaginea de mai jos. Adaugati aceasta sectiune intr-un loc cat mai vizibil pentru potentialii vizitatori.

 

Recent Posts in WordPress

Recent Posts in WordPress

Asta a fost tot, daca aveti intrebari sau nelamuriri astept comentariile voastre mai jos! Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *