Valentin MPFM5 a primit titlul de „Victima Natiunii”

Articol scris de | 20 noiembrie 2015

Dupa ultimele intamplari din casa Mireasa pentru fiul meu se pare ca Valentin MPFM5, cel mai sustinut concurent din casa MPFM a primit titlul de „Victima Natiunii”. Acest titlu a fost acordat neoficial de o parte a telespectatorilor emisiunii Mireasa pentru fiul meu.

Un numar destul de mare de telespectatori sunt de parere ca Valentin MPFM5 se victimizeaza continuu si nu incearca decat sa iasa in prim-plan si sa pice de victima de fiecare data.

Cert este ca telespectatorii emisiunii Mireasa pentru fiul meu s-au impartit in doua: o parte ii sustin pe Valentin si Adriana MPFM5, iar cealalta parte ii sustin pe Eduard si Lavinia MPFM5.

valentin mpfm5

Imediat dupa ce mama lui Valentin a ales sa sune la redactie si a intrat in direct, aceasta saturandu-se de atacurile la adresa fiului ei, toti sustinatorii „au luat foc”, la figurat, normal!

Iata cateva pareri ale telespectatorilor:

„Nu inteleg unde este problema? Mama lui Valentin a spus adevarul si nu trebuie criticata!”, a spus o telespectatoare.

„Este incredibil acest baiat, are planul facut si stie ce trebuie sa faca la fiecare pas. Plange, se victimizeaza si ii ataca pe ceilalti concurenti din casa MPFM subtil.”, a fost alta parere exprimata pe un grup de sustinere de o telespectatoare.

Voi ce parere aveti? De partea cui sunteti si de ce? Este Valentin MPFM5 concurentul care se victimizeaza cel mai mult in casa Mireasa pentru fiul meu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *