Valentin MPFM 5, indragostit de Liliana

Articol scris de | 8 ianuarie 2016

O noua discutie interesanta a avut loc in emisiunea Mireasa pentru fiul meu. Valentin MPFM 5 a fost acuzat ca o place pe Liliana, chiar daca acesta formeaza deja un cuplu cu Adriana.

Adriana si Valentin MPFM 5 formeaza cel mai sustinut cuplu din casa Mireasa pentru fiul meu, cuplul celor doi fiind cel mai votat din aceasta editie. Pus la zid de acest material, Valentin a incercat sa se apere declarand urmatoarele lucruri: „Era pur si simplu o manea si o fredonam. Nu exista nicio fata care sa intervina intre mine si Adriana!”.

Vedeti AICI VIDEO cu Valentin, in timp ce o sorbea din priviri pe Liliana.

liliana si valentin mpfm 5

Daca aceasta este parerea lui Valentin, se pare ca cea mai mare parte a telespectatorilor au vazut altceva. Acestia sunt de parere ca Valentin MPFM 5 o place pe Liliana si ii face ochi dulci acesteia. Retinerea lui are la baza ajungerea in Marea Finala a emisiunii si castigarea marelui premiu, de aceea nu incearca sa se apropie de Liliana.

„Se vede cu ochiul liber ca se uita insistent la Liliana. Mai ridica si din sprancene… Vai, ce mincinos, ne minte in fata! Apropo, imi pare rau de Emanuel, era un baiat simpatic si sincer!”, a spus o telespectatoare MPFM.

Valentin MPFM 5 are in sanse jocul, indiferent de ce natura!”, a spus alta telespectatoare Mireasa pentru fiul meu.

Voi ce parere aveti despre acest lucru? Credeti ca Valentin o place pe Liliana? Comentati in rubrica de mai jos sau pe pagina noastra de Facebook!

One thought on “Valentin MPFM 5, indragostit de Liliana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *