Tudor si Florentina MPFM 5, cuplu in casa Mireasa pentru fiul meu

Articol scris de | 12 decembrie 2015

Tudor si Florentina MPFM 5 sunt pe cale sa formeze un cuplu in casa Mireasa pentru fiul meu. Apropierea dintre cei doi concurenti a fost observata de catre telespectatorii emisiunii. Cea mai mare parte dintre acestia sustin formarea unui cuplu intre Tudor si Florentina MPFM 5.

tudor si florentina mfpm 5

„Da, se potrivesc de minune, chiar m-as bucura sa formeze un cuplu!”, a spus o telespectatoare a emisiunii Mireasa pentru fiul meu.

„Cu siguranta o sa ii votez daca vor face pasul asta! Tudor este un tip mai impulsiv si indraznet, iar Florentina este singura fata din casa MPFM care il poate modera! Va sustin!”, a spus alta telespectatoare.

In primele emisiuni Mireasa pentru fiul meu, Tudor a incercat sa se apropie de Florentina, dar aceasta a declarat ca Tudor nu ii inspira incredere si ca nu poate avea incredere in el. Tudor a incercat sa o convinga pe aceasta ca intentiile lui sunt cat se poate de sincere, dar se pare ca nu a reusit. Puteti privi intreaga discutie de atunci AICI!

Revenind la subiect si la sustinerea de care Tudor si Florentina MPFM 5 o au in acest moment, sustinatorii lor au creat si un VIDEO de sustinere, pe care il puteti vedea AICI!

Ce parere aveti despre cei doi concurenti, se potrivesc? Comentati in rubrica de mai jos sau pe pagina noastra de Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *