Lucian si Nagie Mireasa pentru fiul meu 4 au fost eliminati

Articol scris de | 14 decembrie 2014

Lucian si Nagie Mireasa pentru fiul meu 4 au fost eliminati

In Gala „Mireasa pentru fiul meu 4” din 13 decembrie, Lucian si doamna Nagie au fost eliminati. Doua treimi din telespectatorii Mpfm care au votat (66.7%) au decis ca acestia sa paraseasca competitia. Alaturi de Lucian si doamna Nagie, in cursa de eliminare a intrat si Elena, fosta iubita a acestuia. Pe aceasta, telespectatorii au ales sa o mai tina in casa „Mireasa pentru fiul meu”, mai exact 55.8%.

Lucian are 23 de ani si locuieste in Medgidia, judetul Constanta. La intrarea in competitia „Mireasa pentru fiul meu” el a declarat ca este un familist convins, o persoana sociabila si fidela.

Elena si Lucian Mireasa pentru fiul meu 4

 

Tot ieri, a fost si ziua de nastere a doamnei Nagie, aceasta declarand ca eliminarea din competitia „Mireasa pentru fiul meu” este cel mai frumos cadou primit vreodata de ziua ei.

Lucian si Nagie Mireasa pentru fiul meu 4 au fost eliminati. Credeti ca meritau acest lucru?

Asta nu a fost tot. Imediat dupa ce doamna Mirela a anuntat ca Lucian va parasi competitia, in momentul cand a parasit platoul Elena a ales sa il sarute. „Este fostul meu iubit si inca mai avem sentimente, dar acestea o sa se duca…”, a declarat Elena „Mireasa pentru fiul meu 4”.

Credeti ca Elena regreta ca Lucian si Nagie Mireasa pentru fiul meu 4 au fost eliminati?

elena si lucian mpfm 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *