Lavinia despre Emilia MPFM 5: „Esti o falsa!”

Articol scris de | 29 decembrie 2015

Conflicitul dintre Emilia MPFM 5 si Lavinia este unul destul de vechi in casa Mireasa pentru fiul meu. In emisiunea MPFM de astazi, 29 decembrie 2015, cele doua fete au avut o alta disputa.

Pornind de la un material despre cumparaturi si acuzandu-se reciproc ca nu impart produsele cu cei carora nu le-au venit, cele doua fete au schimbat subiectul de cearta si au ajuns la cu totul si cu totul altceva. Lavinia a acuzat-o pe Emilia de mai multe lucruri, aducand in discutie chiar si fosta ei casnicie. Lavinia este de parere ca Emilia MPFM 5 este o persoana falsa, ca sta cu Nicolae doar de dragul competitiei, iar cu fostul ei logodnic a fost doar o chestie „pentru acte”.

Vedeti si VIDEO: Lavinia, dans lasciv in fata mamelor.

lavinia si emilia mpfm5

„Emilia e falsa, nu vreau sa-mi dau cu parerea despre cuplul ei. Este evident, cauta camerele ca sa stie pe unde sa se pupe prin casa. Nicolae e sincer, ea este o persoana foarte falsa.”, este parerea pe care si-a dat-o Lavinia depsre Emilia MPFM 5.

Telespectatorii emisiunii Mireasa pentru fiul meu au pareri diferite in ceea ce priveste acest subiect. Voi de partea cui sunteti? Comentati in rubrica de mai jos sau pe pagina noastra de Facebook.

2 thoughts on “Lavinia despre Emilia MPFM 5: „Esti o falsa!”

  1. Pingback: Constantin si Mihaela MPFM 5, clipe fierbinti in casa Mireasa pentru fiul meu

  2. Pingback: Stiri online Constantin si Mihaela MPFM 5, clipe fierbinti in casa Mireasa pentru fiul meu | Stiri online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *