Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 noiembrie 2015

Articol scris de | 22 noiembrie 2015

Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 noiembrie 2015 o poti vedea integral doar pe site-ul nostru. „Duminica Magnifica” a fost plina de provocari, concursuri si premii. Invitatii speciali de astazi au fost Amna si Andrei Stefanescu din formatia „Alb Negru”.

Daca ati ratat emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 noiembrie 2015 de la ora 17:30 o puteti vedea integral pe blogul nostru.

Invitatii speciali din emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi au ales, fiecare, cate doi concurenti. Amna i-a ales pe Valentina si Tudor, iar Andrei i-a ales pe Adriana si Nicolae. La prima proba, dansul cu portocalele, unde concurentii trebuiau sa danseze si sa tina portocalele cu corpul fara sa cada, echipa Amnei a castigat.

mireasa pentru fiul meu 22 noiembrie 2015

La a doua proba din emisiunea MPFM de astazi, echipa lui Andrei formata din Adriana si Nicolae a trebuit sa manance o prajitura fara lingurita si fara maini.

La ultima proba a concursului, proba decisiva, echipa lui Andrei Stefanescu a castigat concursul. Cele doua echipe au avut ca sarcina construirea unei mici piramide din doze de aluminiu, proba pe care probabil o cunoasteti din sezonul trecut Mireasa pentru fiul meu.

Castigatorii, Adriana si Nicolae MPFM5 au castigat un voucher de 500 lei, voucher pe care il vor cheltui intr-un mall din capitala. De asemenea, toti participantii, atat Adriana si Nicolae, cat si Tudor si Valentina MPFM5 vor viziona un film si vor primi produse fast-food, chips-uri, sucuri si multe alte.

VIDEO Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 noiembrie 2015

Mai jos aveti inregistrarea integrala a emisiunii MPFM din 22 noiembrie 2015.

Emisiunea MPFM din 22 noiembrie 2015 – Partea I

Emisiunea MPFM din 22 noiembrie 2015 – Partea II


Emisiunea MPFM din 22 noiembrie 2015 – Partea III

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi? Comentati in rubrica de mai jos sau pe pagina noastra de Facebook.

One thought on “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 22 noiembrie 2015

  1. Pingback: Valentina MPFM5, laudata de telespectatori pentru franchete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *