Elena MPFM 4 si doamna Nagie in afara competitiei

Articol scris de | 21 ianuarie 2015

Elena MPFM 4 si doamna Nagie s-au intalnit in afara competitiei.

Se pare ca lucrurile stau destul de bine in relatia dintre nora si soacra. Sau mai bine zis intre viitoare nora si viitoare soacra. Elena MPFM 4 a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu in gala de sambata si Lucian, iubitul ei, a asteptat-o la studiourile Kentauros.

Dupa cum am scris si intr-un articol precedent, Lucian i-a demonstrat Elenei ca inca o iubeste. (vezi aici articolul Elena si Lucian Mireasa pentru fiul meu in afara competitiei)

Lucian a decis sa paraseasca competitia cu o luna in urma, deoarece relatia dintre el si Elena MPFM 4 nu era una stralucita. Se pare ca distanta dintre cei doi, i-a aratat Elenei ca sentimentele pe care le are pentru Lucian MPFM 4 sunt destul de profunde.

Cei doi s-au intalnit imediat dupa ce Elena a parasit competitia si au fost prezenti amandoi in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de luni.

Elena MPFM 4

Lucrurile nu s-au oprit aici, se pare ca Lucian si Elena MPFM 4 s-au intalnit cu doamna Nagie.
Pe parcursul competitie, doamna Nagie nu a prea agreat-o pe Elena din cauza comportamentului acesteia fata de Lucian. Nici dupa iesirea din competitie lucrurile nu s-au schimbat, in timp ce Lucian se afla in gala, alaturi de Elena MPFM 4, doamna Nagie a intrat in legatura telefonica si si-a exprimat dezacordul cu legatura la o viitoare relatie a celor doi.

„Elena, nu o sa ai niciodata o relatie cu fiul meu!”, a spus doamna Nagie in acel moment.

Se pare ca acum lucrurile stau altfel, dupa cum vedeti si din poza postata de mine, doamna Nagie a decis sa ii mai ofere o sansa Elenei.

Credeti ca relatia dintre Lucian si Elena MPFM 4 este una sincera? Va rezista relatia lor in afara competitiei Mireasa pentru fiul meu?

One thought on “Elena MPFM 4 si doamna Nagie in afara competitiei

  1. Pingback: Lucian si Elena MPFM au implinit 4 luni de relatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *