Constantin si Mihaela MPFM 5, clipe fierbinti in casa Mireasa pentru fiul meu

Articol scris de | 29 decembrie 2015

Constantin si Mihaela MPFM 5 formeaza cel mai nou cuplu din casa Mireasa pentru fiul meu. Desi perioada de tachinare dintre cei doi a fost una destul de lunga, intr-un final ei au recunoscut ca formeaza un cuplu, chiar daca acest lucru a fost observat de foarte mult timp atat de telespcetatorii MPFM, cat si de concurentii din casa Mireasa pentru fiul meu.

Astazi, 29 decembrie 2015, cei doi concurenti, Constantin si Mihaela MPFM 5 au fost surprinsi in ipostaze fierbinti, saruntandu-se cu patos, oarecum uitand si ignorand faptul ca ei sunt filmati non stop si tot ceea ce fac se poate vedea LIVE pe canalul exclusiv Antena Play.

Vedeti VIDEO AICI cu cei doi proaspat iubiti in timp ce se sarutau cu patos!

constantin si mihaela mpfm 5

Parerile telespectatorilor emisiunii Mireasa pentru fiul meu sunt, care de fiecare data, impartite! Unii sunt de partea celor doi, altii nu!

Citeste si: Lavinia catre Emilia MPFM 5: „Esti o falsa!”.

„Bai frate, dar ce se mai saruta astia. Ar trebui sa tina cont ca sunt filmati si ca se poate uita oricine la ei!”, a spus o telespectatoare MPFM.

„Bravo copii! Asta trebuie sa promoveze aceasta emisiune! Iubirea primeaza, va sustin neconditionat!”, a spus alta telespectatoare a emisiunii.

Voi ce parere aveti? Comentati in rubrica de mai jos sau pe pagina noastra de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *