Conflictul dintre Elly si Roxana MPFM 4 – Cine are de suferit?

Articol scris de | 22 ianuarie 2015

Roxana MPFM 4 se pare ca nu este o prietena adevarata pentru Elly. Cel putin asta spun unele persoana care urmaresc emisiunea Mireasa pentru fiul meu.

Roxana MPFM 4 este considerata o prietena falsa care isi vede doar interesul, care sta pe langa Elly doar pentru simplul fapt ca aceasta este pe primul loc. Pornind de la poza de mai jos, cele doua au avut o disputa si probabil si-au dat seama ca prietenia lor este doar de fatada.

Roxana MPFM 4 - Mireasa pentru fiul meu
Nu doar asta a fost problema. In urma acestui material dintre Elly si Roxana MPFM 4, Cristian a fost implicat de catre sustinatori, care l-au condamnat pentru faptul ca nu a intervenit.

„Pentru simplul fapt ca sunt corecta, azi nu am cum sa vad ca el, Cristian MPFM 4, a cam dat cu piciorul in bara. Are o iubita si in orice situatie trebuie sa fie langa ea, sa ii ia apararea: Andrei si-a luat pedeapsa o saptamana pentru ca i-a luat apararea Cristinei, Raymond se lupta cu cei din casa pentru Constantina, Danut, asa cum este el, s-a bagat pentru Carmen, Marian i-a luat apararea Cristianei in fata mamelor. […] Si Cristian trebuia sa intervina pentru Elly in materialul cu strambatura Roxanei”, a fost doar unul dintre comentariile sustinatorilor cuplului Elly si Cristian MPFM 4.

Trebuia sa intervina Cristian in conflictul dintre Elly si Roxana MPFM 4? Puteti lasa comentariul dumneavoastra, in rubrica de mai jos.

2 thoughts on “Conflictul dintre Elly si Roxana MPFM 4 – Cine are de suferit?

  1. flo

    Da trebuia sa intervina si sa-i tina partea iubitei lui nu cum a dat-o el dupa cires. Nu este corect. Pe Elly sa suparat ca nu ia felicitat pe Teo si Ionela dar pe Roxana care pe buna dreptate sa strambat si jignindu-i astfel iubita tre’ sa ia atitudine. sa jucat cu judecata iubitei lui gen” tu nu vezi bine” . Roxana este fff parsiva stiind sa faca unele lucruri atrage lansand impresia ca face din suflet. Dar adv este ca face din interes. Si sa va spun sincer eu cred ca Roxana si Cristian se plac. Au priviri ascunse…. urmariti!!!

    Reply
  2. MADA

    DA NOI O PARTE DIN SUSȚINĂTORII ELLY ȘI CRISTIAN AM DAT GREȘ DE DATA ASTA ,NU AM FOST ATENȚI LA DETALII,VIDEOUL ÎN CARE ROXANA SE STRÂMBĂ CU RĂUTATE LA ELLY A FOST ÎN DATA DE 11 NOIEMBRIE 2014 ATUNCI CÂND ELLY ȘI CRISTIAN S-AU IMBACAT IAR SEARA ROXANA ÎI FĂCEA CODIȚE LUI ELLY SE POATE VERIFICA A DOUA ZI ELLY A AVUT PARUL CREȚ . ESTE FOARTE CLAR ÎN VIDEO CINE VREA SĂ VADĂ ȘI SĂ FIE ATENT RESTUL…ROXANA SE UITĂ LA PERNĂ ȘI CÂND O ATENȚIONEAZĂ ROXANA CĂ ESTE CAMERĂ CEALALTĂ PE EA ARUNCĂ PERNĂ CU RĂUTATE ȘI MĂDĂLINA ÎI SPUNE CE BINE ÎMI PARE CĂ ȚI-AI LUAT ȚEAPĂ AICI SUNT DOUĂ VARIANTE ORI LA FAPTUL CĂ NU SE GÂNDEA CĂ ESTE CAMERĂ PE ROXANA SAU CĂ ROXANA SPERĂ CĂ ELLY ȘI CRISTIAN NU SE VOR MAI ÎMPĂCA ȘI ARE EA ȘANSE LA CRISTIAN. CONCLUZIE IN CASA NU EXISTA PRIETENIE TOATE STAU PENTRU VOTURI ȘI TOTUȘI ELLY LE-A SALVAT,ELLY A FOST AFECTATĂ CÂND A VENIT DE ACASĂ SĂ VADĂ CĂ ROXANA NU ESTE CEEA CE PARE DAR NICI SIMONA SĂ NU ÎI SPUNĂ????SIMONA ESTE FĂ FEL CA ROXANA DOAR PE PROFIT!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *