Adevaratul motiv pentru care Aurel MPFM 5 doreste sa plece din casa MPFM

Articol scris de | 30 decembrie 2015

Desi nu isi dorea acest lucru, Aurel MPFM 5 a trebuit sa vorbeasca deschis despre motivul pentru care el a decis sa paraseasca competitia Mireasa pentru fiul meu.

Principalul motiv, din ceea ce spun telespectatorii MPFM, l-ar reprezenta chiar discutia secreta pe care Aurel MPFM 5 a avut-o cu iubita lui. Valentina a simtit nevoia sa ii faca cateva dezvaluiri din trecutul ei lui Aurel, dezvaluiri care se pare ca l-au afectat foarte mult pe acesta.

Vedeti AICI VIDEO cu Valentina si Aurel MPFM 5, VIDEO cu cea mai mare cearta pe care acestia au avut-o in competitia Mireasa pentru fiul meu.

aurel mpfm 5

„Nu pot sa stau pana la anul aici. Nu ma iubesti, te uiti dupa nu stiu cine, nu ma lasi sa vorbesc! […] Eu vreau sa plec cu ea afara si atat! Eu am pus-o sa aleaga si ea deja a ales, adica mi-a dat raspunsul chiar atunci, o sa iasa cu mine! Motivele pentru care vreau sa plec sunt doua. Realtia mea cu Valentina nu mai merge in competitie, iar toate certurile si presiunile din casa Mireasa pentru fiul meu ma afecteaza!”, a declarat Aurel in emisiunea MPFM de astazi.

Voi ce parere aveti? Comentati in rubrica de mai jos sau pe pagina noastra de Facebook.

One thought on “Adevaratul motiv pentru care Aurel MPFM 5 doreste sa plece din casa MPFM

  1. lecatzas raluca

    Eu cred ca ar trebui sa parasesaca cpmpetitia lavinia sau catalin si mihaiela

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *