Unghii False

Articol scris de | 1 septembrie 2016

Vrei unghii false? Vrei sa ai cele mai frumoase unghii false cu gel din oras? Intra pe site-ul nostru si programeaza-te!

De ce sa alegi unghii false? Raspunsul este simplu, acestea sunt aplicate cu produse de cea mai inalta calitate si corect din toate punctele de vedere. Acest tip de manichiura, daca il putem numi asa, isi realizeaza scopul!

Tu poti avea cea mai frumoasa manichiura alegand unghiile false, fie ca alegi un model clasic sau unul mai „pretentios”. Unghiile false necesita, de asemenea, si intretinere. O data la 2-3 saptamani acestea au nevoie de intretinere. Gelurile si tips-urile folosite de noi sunt de ce mai inalta calitate, acestea avand o rezistenta remarcabila facand o comparatie cu unghiile naturale. De aceea, tu iti poti face toate treburile zilnice fara sa fii afectata in niciun fel! Singurul impediment, este ca, in momentul in care tu folosesti substante chimice (de obicei pentru curatat), indicat este sa folosesti manusi de protectie.

Modelele de unghii false realizate de noi te vor ghida pentru ca tu sa iei alegerea potrivita pentru tine. De asemenea, pe langa aspectul estetic, unghiile false iti ofera si foarte multe avantaje!

Avantaje Unghii False

  • daca ai lipsa de calciu, unghiile false pot ascunde acest lucru;
  • oja rezista mai mult timp, in comparatie cu cea aplicata pe unghia ta naturala;
  • intotdeauna manichiura ta o sa aiba un aspect ingrijit;
  • rezistenta indelungata.

Acestea sunt doar o parte din avantajele pe care le ofera aplicarea unghiilor false.

Modele Unghii False

In partea de mai jos, va prezentam cateva modele de unghii:

unghii false in ploiesti

unghii false

unghii false ploiesti

ploiesti unghii false

unghii false cu gel

unghii false cu gel Ploiesti

Pareri Unghii False

In partea de mai jos va prezentam cateva dintre opiniile clientilor nostri.

Rezistenta si delicatete, ingredientele de baza pentru aplicarea unghiilor false! Recomand cu incredere!

Profesionalism, putin spus! O fata draguta care stie ce face, da, chiar stie si e peste marea majoritate a fetelor! Recomand cu incredere!

Nu esti multumita de unghiile tale naturale, desi iti doresti cu ardoare sa afisezi o manichiura perfecta din toate punctele de vedere? Ai putea sa recurgi si tu la ajutorul unghiilor false, care au devenit o necesitate pentru toate doamnele si domnisoarele care se respecta!

Va recomandam cu incredere sa alegeti cele mai frumoase modele de unghii false de pe www.UnghiiFalse.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *