Weider – Produse Weider

Articol scris de | 21 septembrie 2016

Cauti produse Weider, produsele cunoscutului culturist Joe Weider? Noi suntem unici importatori in Romania de produse Weider!

Cine este Joe Weider? Pai, el este un pionier in domeniul fitnessului si isi foloseste cunostintele pentru a ajuta oamenii din intreaga lume pentru a duce o viata sanatoasa si fericita. Culturistul Joe Weider a indemnat multi sportivi, antrenori, dar si medici sportivi sa isi modifice conceptiile asupra antrenamentului, nutritiei si relaxarii, si sa adere la noile sale principii.

joe weider

El a avut taria de a convinge comunitatea medicala, care era sceptica fata de antrenamentul cu greutati, ca acest tip de antrenament este o arma eficienta de lupta impotriva imbatranirii. De asemenea, fiziologii au recunoscut in rezultatele lui Joe ca fitnessul este un factor major prin care se obtine si sanatatea mentala.

In zilele noastre, el este considerat cel mai important lider din domeniul fitnessului datorita entuziasmului pentru ceea ce face mai bine. Weider a parcurs un lung drum pentru a construi o intreaga industrie din nimic si aducerea fitnessului mai aproape de cea mai mare parte a oamenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *