L Carnitina

Articol scris de | 30 octombrie 2016

L Carnitina este unul dintre cele mai cunoscute suplimente nutritive in randul sportivilor de performanta si nu numai. Mai mult ca sigur, daca ai ajuns sa citesti acest articol si tu esti interesat de acest produs.

l carnitina

L Carnitina este folosita de cei care vor sa slabeasca. Totodata, acest produs este folosit de cei care se simt lipsiti de energie, acesta fiind un rol important al carnitinei. Pe scurt, carnitina transforma celulele de grasime ale organismului in energie.

Administrare L Carnitina

Acest supliment alimentar, unul dintre cele mai folosite de catre sportivii de performanta se administreaza zilnic, cantitatea optima fiind 2-6 grame, aceasta cantitate fiind stabilita tinandu-se cont de mai mult factori. Nu va ganditi ca acest supliment va face miracole fara nicio implicare din partea voastra. Cu siguranta, daca iei L Carnitina si stai in fata televizorului si mananci cartofi prajiti, nu vei face nici biceps, nici triceps si nici piept!

Inainte de fiecare antrenament sau orice efort fizic prelungit, ia doza de L Carnitina si incearca, pe cat posibil, sa tii si un regim alimentar sanatos.

Acest supliment alimentar, folosit de toti specialistii, este util inimii, imunitatii si muschilor. Acesta alunga cu foarte mare usurinta starea de oboseala si impiedica formarea febrei musculare dupa un efort fizic prelungit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *