Cum să obţii like-uri facebook gratis

Articol scris de | 18 octombrie 2014

Sunt sigur că mulţi dintre voi vă doriţi să obţineţi mai multe like-uri gratuit pe facebook, comentarii sau distribuiri. Ei bine, eu am soluţia pentru voi. Like4like este un site unde puteţi face schimb de like-uri cu alţi utilizatori. Ce trebuie să faceţi?

În primul rând trebuie să vă înscrieţi aici: www.like4like.org
Odată ajunşi pe site, clic pe „Register” şi completaţi formularul cu username, parolă şi e-mail. Apoi, trebuie să verificaţi adresa de e-mail pentru a confirma crearea contului. Veţi primi un mail cu un link pe care trebuie sa îl accesaţi. După confirmarea înregistrarii nu trebuie decât să vă logaţi (vezi butonul Login) cu username-ul si parola folosite la înscriere.
La secţiunea „Add and manage pages„, puteţi adăuga link-uri (pagini) pentru a primi like-uri gratuit sau comentarii pagini de facebook, twitter, canale sau filmuleţe youtube şi multe altele.
După adăugarea acestora, în secţiunea „Social Media Exchange” trebuie să acumulaţi credite pentru paginile dumneavoastră. Pentru fiecare pagină la care daţi like primiţi maxim 9 credite, iar pentru fiecare like primit vi se retrage din cont între 6 şi 10 credite. Pentru a primi cât mai multe like-uri, vă sfătuiesc să oferiţi 7 credite pentru fiecare like primit. Adică veţi câstiga 9 credite pentru fiecare like dat si veţi plăti doar 7 credite pentru fiecare like primit. Nu există nicio limită, puteţi da câte like-uri doriţi într-o zi şi implicit o să câştigaţi mai mult.

Este foarte important să te promovezi în cea mai importantă reţea de socializare, aşa că află cum să obţii like-uri facebook gratuit.
Sper că acest articol a fost destul de explicit, dacă nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să îmi puneţi întrebări aici sau pe pagina de facebook. Vă mulţumesc şi vă doresc baftă!

Cum sa obtii like-uri facebook gratuit

 

22 thoughts on “Cum să obţii like-uri facebook gratis

 1. Anonim

  Incercati sa aflati acel generator care iti aduce like-uri la pagina fara sa obtii credite.Cautati pe fb Generator de Like-uri si poate il convingeti sa vi-l dea.

  Reply
  1. Alin Stoica Post author

   Pe mine personal nu ma ajuta cu nimic un generator de like-uri. Nici site-ul prezentat nu ma ajuta prea mult. Daca vrei mai multe like-uri pe facebook, asigura-te ca cei care iti dau like la pagina sunt si interesati de ceea ce redai tu pe pagina ta. Daca nu sunt interesati, like-ul oferit de ei este egal cu 0.

   Reply
 2. gogu

  Am tot cautat pe internet cum sa strang like-uri si nu am prea strans mai nimic. In sfarsit am gasit cum poti strange like-uri reale!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *