Bani pe internet cu ajutorul blogului/site-ului tău

Articol scris de | 24 octombrie 2014

Astăzi o să vă prezint o metodă prin care vă puteti rotunji veniturile cu ajutorul blogului/site-ului dumneavoastră. Să nu vă gândiţi că o să vă îmbogăţiţi peste noapte, dar după câteva luni de muncă o să realizaţi că a meritat efortul depus. Probabil mulţi dintre voi aţi aflat de Google Adsense, vă recomand să renunţaţi la această variantă, pentru că Adsense a scăzut foarte mult în ultimul timp si nu veţi avea rezultatele dorite, doar dacă deţineţi un site foarte vechi şi cu un trafic foarte mare.

 Chiar se pot face bani pe internet cu site-ul personal!

Ce trebuie să faceţi?

 

Este vorba despre platforma 2Parale.ro, platformă unde deţinătorii de magazine online îşi promovează produsele şi te plătesc pe tine cu un anumit procent să le vinzi produsele respective.

 

 

Să începem! În primul rând, trebuie să te înscrii cu un clic aici: 2Parale.Ro – Marketing afiliat

Odată ajunşi pe site, accesaţi secţiunea „Afiliati” aflată în partea dreapta-sus. O să fiţi redirecţionaţi pe o pagină unde vedeţi toti paşii pe care trebuie să îi faceţi pentru a avea un profit maxim de pe urma marketingului afiliat 2 parale, si anume: te înscrii, îţi adaugi site-urile, aplici la campaniile active, promovezi campaniile la care ai aplicat şi ultimul pas, aşteptat de toţi bloggerii – câştigă bani!

 

 

După ce te informezi despre aceste lucruri, trebuie să dai clic pe „Începe să câstigi bani„, cum îţi arată imaginea de mai jos.

 

Incepe sa castigi bani pe internet

 

Veţi fi redirecţionat către pagina de înregistrare 2Parale – Marketing afiliat, unde trebuie să completaţi tabelul cu datele dumneavoastră şi anume: utilizator (userul dumneavoastră), e-mail, parolă, nume şi prenume, organizaţia (doar pentru persoanele juridice), ţara, judeţul, oraşul, adresa, numărul de telefon şi entitate (persoană fizică sau juridică).

 

După înregistrare o să primiţi un e-mail unde trebuie să confirmaţi contul dumneavoastră.

 

Acum este timpul să aplicaţi la campaniile active şi să faceţi bani pe internet. După ce vă logaţi pe site le gasiţi în secţiunea „Campanii” – „Directorul de Campanii„. Trebuie să vă gândiţi foarte bine la ce campanie să aplicaţi, mare atenţie la procentul oferit de fiecare campanie pentru vănzare. În unele campanii o să fiţi acceptat automat, iar în altele durează câteva zile – o saptămână până o să fiţi acceptat. Când vă hotărâţi la ce campanie să aplicaţi folosiţi comanda „Aplică La Campanie” (vezi poza de mai jos).

 

Bani pe internet - Aplica La Campanie

 

După ce aţi aplicat la campanie şi implicit după ce aţi fost acceptaţi la aceasta, accesaţi iarăşi opţiunea „Campanii„, unde veţi vedea campania la care aţi aplicat. În dreapta acesteia aveţi opţiunea „Unelte„, aici aveţi toate uneltele oferite ce acel site pentru promovarea lui în 2Parale – Marketing Afiliat.

 

Puteţi alege un anumit produs din acel magazin şi să convertiţi link-ul care duce la acel produs în caseta „Quick Link„. Dacă doriţi să promovaţi site-ul prin bannere, alegeţi această opţiune şi apăsaţi pe „Arată cod„. Veţi primi un cod HTML pe care trebuie să îl inseraţi pe site-ul dumneavoastră, unde doriţi, unde credeţi ca este mai bine şi unde are vizibilitate maximă pentru vizitatori.

 

Chiar se fac bani pe internet, credeţi-mă! Dacă aveţi nelămuriri, nu ezitaţi să mă întrebaţi fie aici, fie pe pagina de facebook a blogului: Blogul lui Alin Stoica. Vă mulţumesc!

One thought on “Bani pe internet cu ajutorul blogului/site-ului tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *