Cum sa faci bani pe net cu Tsu

Articol scris de | 1 noiembrie 2014

TSU este o platformă socială gratuită care împarte 90% din câştigurile publicitare cu utilizatorii săi. În modul ăsta, poţi face bani pe internet foarte uşor!

De curand, foarte multe vedere internationale au inceput sa foloseasca TSU si sa faca bani pe net cu acest site. In Romania, Mihai Traistariu a fost primul care a facut acest lucru. Acesta chiar a ales sa se mandreasca cu platile sale, spunand ca este prima oara cand a reusit sa faca bani pe net.
tsu.co - make money online

Algoritmul folosit pentru a face bani pe net cu TSU

Userul A îl invită pe userul B, userul B pe userul C, iar userul C pe userul D. Situatia pentru a castiga bani pe net sta in felul urmator:

  1. userul D câştigă 100 dolari din poze, clipuri, statusuri, etc.;
  2. 90% din castig revine userilor. În acest caz, 90 dolari din 100 se împart la useri. TSU va câştiga doar 10 dolari;
  3. userul D va câştiga 50% din cei 90 dolari, adică 45 dolari. Userul C va câştiga 33.3% din 90 dolari, adică 29.70 dolari. Userul B va câştiga 11.1% din 90 dolari, adică 9.99 dolari, iar userul A va câştiga 3.70% din 90 dolari, adică 3.33 dolari.

algoritm tsu

TSU este o reţea de socializare (gen Facebook, Twitter etc.) care împarte veniturile din publicitate cu userii săi, exact ca în algoritmul de mai sus. Înscrierea se face doar pe bază de invitatie. Tot ce trebuie să faceţi este să fiţi activi, să postaţi, să daţi like-uri, share-uri, dar să şi primiţi share-uri şi like-uri. În plus, nu uitaţi să vă invitaţi şi voi la rândul vostru prietenii. Link-ul vostru de invitaţie este tsu.co/username.

Înscrierea se face AICI.

bani pe net tsu

Părerea mea este că merită încercat, vedeţi foarte bine cât de mult a evoluat Facebook-ul! Nu aveţi nimic de pierdut, doar de câştigat – faceţi bani pe internet cu TSU, poate nu o să aveţi rezultate imediate, dar pe viitor nu se ştie!

Pe scurt, ce aveti de facut? Va inregistrati si faceti exact ce faceati si pe Facebook! Postati, dati like-uri, dati share-uri, cereri de prietenie, invitati prieteni!

One thought on “Cum sa faci bani pe net cu Tsu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *