Lucreaza de acasa – Job real 100%

Articol scris de | 30 octombrie 2014

 

Lucreaza de acasa - Dollarsincome

Atât am reuşit să strîng în aproximativ 24 ore de muncă. Eu zic că e bine, sunt 8,38$. Dacă facem un calcul 8,38$ x 30 zile ar fi 251,4$ lunar. Ţineţi cont că este doar prima zi, următoarele vor fi cel puţin la fel de profitabile! Peste 2 zile o să cer şi plata în Paypal, când o să o primesc postez dovada plăţii aici. Înscrieţi-vă! Citiţi rândurile de mai jos şi dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să le puneţi! Lucreaza de acasa pentru un venit suplimentar!

___________________________________________________________________________________________

Este adevărat, metoda este încercată de mine! Este vorba despre o firmă cu renume în toată lumea, care te plăteşte pentru diferite task-uri. Lucreaza de acasa pentru un venit suplimentar!

De ce ai nevoie pentru a începe? De un un laptop sau un calculator, de conexiune la internet, cunoştinţe minime de limbă engleză şi de alocarea a minim 2 ore pe zi acestui lucru. Să nu vă gândiţi că metoda prezentată de mine o să vă îmbogăţească peste noapte, dar cu puţină muncă o să vă mulţumească îndeajuns!

În primul rând, trebuie să vă înscrieţi cu un clic AICI sau pe bannerul de mai jos:
Lucreaza de acasa - DollarsIncome
După înregistrare şi logarea pe site, veţi găsi în partea dreaptă a meniului opţiunea Jobs. Aici aveţi de ales Job Offers (aveţi anumite task-uri de îndeplinit pentru care primiţi până la 2$ zilnic) sau Surf Sites (sunteţi plătit pentru a vizita câteva site-uri zilnic pentru care veţi primi în jur de 0.20$ – 0.30$).

Făcând un mic calcul o să ajungeţi lunar la un câştig aproximativ de 50$. Este destul de bine! Asta pentru numai 2 ore petrecute pe site zilnic! Lucreaza de acasa pentru un venit suplimentar!

Gândiţi-vă că sunteţi plătit dacă vă invitaţi prietenii pe site cu 60% din câştigul lor. Asta înseamnă că la 10 prieteni activi o să aveţi aşa: 10 prieteni x 50$ = 500$; 60% x 500$ = 300$ + cei 50$ făcuţi de dumneavoastră sunt 350$ lunar! Asta chiar sună bine! Numai staţi pe gânduri şi înregistraţi-vă acum!

Plăţile se fac în 2-3 zile lucrătoare, fie prin Paypal sau Liberty Reserve, fie prin mandat poştal.

Chiar se fac bani pe net, dar asta depinde numai şi numai de timpul alocat acestui lucru. Eu vă doresc baftă şi foarte multă răbdare! Dacă aveţi întrebări nu ezitaţi să le puneţi fie aici, fie pe pagina de facebook!

MARE ATENŢIE! După ce te înscrii, loghează-te şi mergi la opţiunea Surf Sites, trebuie să vizitezi minim 10 site-uri, pentru a nu fii descalificat fără drept de înscriere!!! Lucreaza de acasa pentru un venit suplimentar!

 

7 thoughts on “Lucreaza de acasa – Job real 100%

  1. Alin Stoica Post author

   După ce te loghezi pe site, ai în dreapta Surf Sites si Job Offers. Accesând aceste două opţiuni poţi strânge bani în cont!

   Reply
  1. Alin Stoica Post author

   În partea stângă la Make Money aveţi opţiunea Invite Referrals. Undeva acolo scrie Your referral link: http://dollarsincome.com/-468595.htm. Acela este link-ul pe care trebuie să îl daţi tuturor să se înscrie. Aveţi mai jos şi opţiunea să puneţi şi bannere, dacă aveţi site. Sper să vă descurcaţi, dacă nu, lăsaţi mesaj!

   Reply
 1. Pingback: Bani pe net - DollarsIncome inca plateste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *