Castiga 300 de dolari lunar cu ViewTrakr

Articol scris de | 11 august 2015

ViewTrakr este un program global, o platforma de partajare a videoclipurilor care permite promovarea profesionala si distribuirea acestora, avand ca scop construirea unei retele virale de persoane. Aceste persoane se numeste „trakrs” (daca putem spune asa) care fac exact acelasi lucru.

Obiectivul este unul simplu, noi suntem platiti ca sa facem parte din Global ViewTrakr Network!

viewtrakr
Recompensa: E-Gift (cadouri) alese din peste 50 de magazine online. Printre aceste magazine se numara Amazon, Apple, Nike, Sephora si multe altele.

Dupa cateva zile, puteti castiga intre 100-300 de dolari lunar. Sa nu va imaginati ca totul este simplu, banii nu vor intra in contul dumneavoastra daca stati degeaba. Va voi explica in randurile de mai jos despre ce este vorba!

Cum castig bani pe net cu ViewTrakr?

Rezumat:
Network Views = numarul de click-uri si camarazii tai din intreaga structura;
1000 WaweScore = 1 CybrCoin;
5000 CybrCoin = 1 E-bilet;
E-tiket 1 = cumparare in mai multe magazine online;
E-tiket 1 = selectie sau cumparare in valoare de 26 de dolari.

Nu va faceti griji, puteti castiga mult mai mult intr-un timp foarte scurt. Atunci cand aveti 5 referali sub dumneavoastra, acestia la randul lor pot adauga alte recomandari sub ei, implicit si sub tine. Totul se face piramidal, asa ca daca muncesti si ajungi in varful piramidei, nu trebuie decat sa culegi roadele.

Ganditi-va ca puteti castiga 1 dolar pe luna de la fiecare referal. Deci, imaginati-va o piramida de 5×5, puteti castiga pana la 3125 dolari din aceasta.

Cum pot castiga? Sistemul functioneaza doar pe plan de afaceri gratuit MLM (Multi Level Marketing). Exista o putere de cumparare de companii precum Apple, Amazon, Microsoft care sunt implicate in aceasta afacere.

Dovada de plata:
dovada de plata viewtrakr

Mai mult decat atat, va ofer mai jos cea mai buna stragetie pentru a castiga lunar intre 100-300 dolari:

Pasul 1: Inregistrati-va si veti primi bonus 2000 CybrCoin. Pentru a va inregistra dati clic AICI, dupa care dati clic in partea dreapta pe ACCEPT FRIEND REQUEST (inregistrarea se face doar pe baza de invitatie), completati formularul de inscriere, confirmati adresa de e-mail si cam atat.

Pasul 2: Aduceti o persoana pe link-ul vostru de referal si veti primi 200 CybrCoin si vi se va activa automat contul.

Pasul 3: Vizionati si distribuiti videoclipurile pentru a castiga CybrCoin (videoclipurile din sectiunea My Pages).

Pasul 4: Invitati prietenii sa se inscrie in aceasta retea MLM pentru a castiga mai multe CybrCoin (recomandati la doar 5 prieteni, pentru ca reteaua este 5x).

Pasul 5: Castigati 5000 CybrCoin si primiti 1 E-Ticket.

Pasul 6: Primiti plata in E-Tickets la sfarsitul lunii pentru E-Gift Cards.

Strategie pentru a castiga bani pe internet cu ViewTrakr

Pentru a crea o retea cat mai productiva, eu va voi prezenta strategia mea, pe care am descoperit-o si vreau sa vi-o impartasesc. Tin sa va anunt ca totul este legal, nu este nimic fraudat. Dupa ce v-ati inscris pe ViewTrakr (vezi ce trebuie sa faci in partea de mai sus), foloseste aceasta metoda pentru a castiga cat mai multi bani pe internet.

Iata ce trebuie sa facem:

1. Instalati iMacros – pentru Firefox sau pentru Chrome (depinde de browser folositi).

2. Dupa acest lucru, urmariti cu mare atentie VIDEO postat mai jos, pentru a avansa cat mai mult. Pentru a castiga si mai mult de atat, acelasi lucru trebuie sa il vada si prietenii adusi de voi pe site (referrals), asa ca prezentati-le si lor acest articol si acest video.

Cam asta este tot! Pentru mai multe informatii si nelamuriri ma puteti contacta pe Facebook. Spor la treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *