Bani pe internet cu PipsTycoon (Tutorial)

Articol scris de | 11 iulie 2015

PipsTycoon este singurul joc de trading social cu care poti face bani pe internet. Acest joc este un simulator economic si financiar, pe bani reali. Moneda site-ului PipsTycoon este dolarul.

Dolarul facut pe site se poate transforma in dolar real, cursul fiind de 1 la 1. Poti deschide companii, poti intra in politica, poti tranzactiona moneda sau poti cumpara actiuni la diferite firme deja existente.

bani pe net cu pipstycoon

Economia jocului PipsTycoon este bazata pe companii virtuale. Pana in momentul de fata, s-au investit peste 20.000 de euro in acest joc de catre utilizatorii jocului.

Read this: PipsTycoon – How to make money online (English Tutorial).

Cum poti face bani pe net cu PipsTycoon?
Foarte simplu! Acest joc este la fel ca MarketGlory sau Anno, daca va aduceti aminte de acestea. Diferenta este ca acest site este unul mult mai complex, lucru pe care il puteti descoperi singuri.

Sectiunea de referali este una foarte importanta pe acest site, asa ca va rog in continuare sa va inscrieti pe link-ul meu de referral: INSCRIEREA AICI.

Mai multe detalii despre cum puteti face bani pe net cu PipsTycoon puteti afla din VIDEO de mai jos:

Inca sunt incepator in acest joc, avand totusi experienta in astfel de jocuri, dar intotdeauna avem de invatat!

Daca aveti intrebari, sfaturi, tipsuri sau orice altceva despre acest joc, va rog sa ma contactati pe pagina mea de Facebook.

2 thoughts on “Bani pe internet cu PipsTycoon (Tutorial)

  1. Pingback: Danut MPFM4, la un pas de eliminare

  2. Nico

    Foarte bun articolul si foarte repede facut, ca sa spun asa! Acest joc este mult mai complex decat Anno1777, imi place foarte mult si ma gandesc sa investesc niste banuti. Multumesc!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *